Aangenaam

Mijn naam is Aafke Reitsma en sinds 2020 ben ik actief als hondentrimster in mijn onderneming Aafkes Trimsalon. Van kleins af aan ben ik gek op dieren en zodra ik kon, ben ik begonnen met de opleiding Dierenverzorging. Sindsdien heb ik als verzorger gewerkt bij verschillende organisaties in het binnen- en buitenland. Het avontuur op Bonaire, waar ik zorgde voor ezels bij Donkey Sanctuary Bonaire, is iets waar ik met veel plezier op terugkijk. Ik zet mij dan ook nog graag in voor deze organisatie, al is het op afstand.

Nieuw avontuur

Het professioneel trimmen en verzorgen van honden is al lange tijd een wens en in 2018 ben ik begonnen met de opleiding Hondentrimmen aan de Aeres in Barneveld. Deze heb ik succesvol afgerond en heb sindsdien nog meer ervaring opgedaan bij mijn collega's. In 2021 open ik officieel de deuren van mijn trimsalon in Weurt en hoop ik veel honden de nodige aandacht te kunnen geven.

Welkom

U bent van harte welkom om, samen met uw hond, kennis te komen maken met mij en de salon. Goede communicatie staat bij mij voorop, zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarmee hoop ik waardevolle connecties met mijn klanten te maken om op die manier het vertrouwde adres voor uw hond te zijn. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

De salon